De Vrienden van Den Helder organiseren uiteenlopende culturele evenementen in de stad Den Helder. 
Op deze manier maken we Den Helder nog een beetje mooier. 

Cultuur kleurt het leven.
In een stad waar we trots op zijn.

Vrienden van Den Helder!

Wij hebben als doel mooie dingen te organiseren voor de bewoners van de stad Den Helder, maar ook voor de mensen daarbuiten. Onze evenementen zijn laagdrempelig en veelal gericht op verschillende leeftijden. Muziek, theater, kunst, food, creativiteit zijn kernwoorden van onze evenementen.

Vrienden team!

Kim Smit
Kim Smit werkt als programmeur en eventmanager bij Theater de Kampanje. Zij is o.a mede oprichter van Zomerdromen en Gameday. Daarnaast is Kim dagvoorzitter en presentatrice. Kim is de voorzitter van de Vrienden van Den Helder.
Logo-Vriendenvandenhelder-shield
Marloes Vreugdenhil
Marloes Vreugdenhil is sinds een aantal jaar medeorganisator van het evenement Zomerdromen. Dit vanuit haar interesse in muziek, theater, kunst en festivals. Marloes is de secretaris van de Vrienden van Den Helder.
Logo-Vriendenvandenhelder-shield
Peter Pater
Peter Pater is al jaren een vast bezoeker theater de Kampanje. Ook bezoekt hij samen met zijn vrouw voorstellingen in de rest van het land. Peter is de penningmeester van de Vrienden van Den Helder.
Logo-Vriendenvandenhelder-shield
Richard Boerrigter
Richard Boerrigter organiseerde jarenlang muzikale evenementen in Windkracht 13. Daarnaast heeft hij twee radio programma's bij Regio Noordkop.
Logo-Vriendenvandenhelder-shield
Petra Clowting
Petra Clowting werkt als coordinator van de afdeling crea, projecten en pr bij Triade, Huis van de Kunsten. Naast haar werk organiseert zij diverse grote evenementen in de stad, waaronder de Dag van de Muziek, de MMM Challenge en de lokale herdenking.
Logo-Vriendenvandenhelder-shield
Anita Ruder
Anita Ruder is in het dagelijkse leven directeur-bestuurder van KopGroep Bibliotheken. Ze is medeverantwoordelijk voor het culturele programma in School 7. Ze houdt van lezen, theater en film en vindt dat cultuur het leven mooier maakt!
Logo-Vriendenvandenhelder-shield

Wij bestaan dankzij onze partners

Logo Kampanje
thumbnail_Logo_Triade_21
logo bibliotheek
druktemaker
logo rik
Willemsoord_2018
thumbnail_zevenskoop-logo-zwart