Op 10 maart 2024 vindt het jaarlijkse Rondje Kleinkunst plaats. Rondje Kleinkunst is een carrousel van vier verschillende theatervoorstellingen van ieder dertig minuten. De voorstellingen vinden plaats op verschillende locaties en deze zijn op loopafstand van elkaar verwijderd. De locaties zijn: Theater de Kampanje, School 7, Rik Niks en Zevenskoop.

Onderstaande artiesten zijn geboekt:

Berit Companjen

Ze is misschien niet zo groot, maar haar liefde voor stand-up comedy gelukkig wel! Comédienne Berit Companjen staat bekend om haar scherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid. De oud-finaliste van het prestigieuze Culture Comedy Award geeft een show weg met herkenbare situaties. Deze theatermaakster heeft duidelijk vertrouwen in haar materiaal. Ze staat zelfverzekerd en met flair op het podium en heeft het talent om de zaal volledig in te pakken.

Joosen en de Jager

We klooien maar wat aan met z’n allen. Lekker vertrouwd in onze eigen bubbel. Praten met de ander is overbodig. Luisteren is vies. Daarom hebben wij het liever over de klont. Het is klont tegen klont en zoek het verder maar uit. We kleven om te overleven. Aanklonteren dus.

Joosen en de Jager maakt absurdistisch cabaret. Met een beat. Sjoerd Joosen en Jeroen de Jager, finalisten van het Leids Cabaret Festival, creëren chaos met razendsnelle scènes in de overtreffende trap in hun fysieke stijl.

Spruijt en Opperman!

Carlie is de krullenbol in pak en Eva is die blonde in de jurk, met tatoeages. Ze hebben elkaar in 2009 leren kennen, tijdens hun studie aan de Dutch Academy of Performing Arts. Daar is hun afstudeerproject uit de hand gelopen tot deze samenwerking: Spruijt en Opperman! Ze komen met een lach, een lied, een grap, muziek, en een overdosis zin.

Aron Elstak

Aron Elstak is cabaretier, liedschrijver, acteur, componist, zanger van het Spijkerlied. Hij heeft een voorliefde voor het luisterlied en zijn conferences zijn hilarisch herkenbaar. Met zijn kenmerkende warme stem kan hij als geen ander een verhaal vertellen in een lied. Daarnaast is zijn stem te horen op tv, in luisterboeken en op de radio. Aron is de koning van de spraak en heeft naast een prachtige vertelstem ook heel veel accenten, talen en stemmetjes in huis.

Aron schreef de afgelopen jaren meer dan 70 scènes en liedjes voor Spijkers met Koppen op NPO Radio 2. Hij weet de actualiteit razendsnel, vanuit een originele en grappige invalshoek, om te zetten in tekst en muziek. Ook is hij de vaste zanger van het Spijkerlied, waarmee hij iedere uitzending actueel en muzikaal afsluit.

Wij bestaan dankzij onze partners

Logo Kampanje
thumbnail_Logo_Triade_21
logo bibliotheek
druktemaker
logo rik
Willemsoord_2018
thumbnail_zevenskoop-logo-zwart