Zondagmiddag 29 oktober is het weer tijd voor Rondo Musica! Tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen en op vier verschillende locaties genieten van een optreden van een half uur! Voor deze editie van Rondo Musica hebben wij weer 4 supertoffe acts geboekt: Gregory Page, Maddy Moreah, Toverberg en Ginge.

Gregory Page
De concerten van de Amerikaanse singer-songwriter, gitarist, dichter en entertainer Gregory Page zijn een kruising tussen muziek en cabaret, met veel prachtige songs, korte verhalen en humoristische poëzie. Zijn dromerige luisterliedjes grijpen terug op de jazz en folklore uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw.

Ginge
GINGE combineert R&B en pop met een eigentijdse twist. Met haar prachtige rode haren en een betoverend stemvermogen drukt zij haar stempel als opkomende artiest met een snelgroeiende fanbase. 

Maddy Moreah
Maddy is een Amsterdamse singer-songwriter die met haar band elk optreden kan omtoveren tot een warme zomerdag! In 2022 heeft ze haar debuut EP in de Bitterzoet van Amsterdam gereleased. Met haar metaforische teksten, warme stemgeluid en zwoele harmonieën weet ze iedereen die van groove houdt voor zich te winnen.

Toverberg
Toverberg is een Nederlandstalige zanger-liedschrijver. Ontwapenende liedjes die op een ingenieuze wijze intiem en allesomvattend tegelijk aanvoelen.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via onze website. Kaarten voor vrienden kosten 15 euro per stuk (ex. servicekosten) en voor diegene die nog geen vriend zijn, is het 22,50 euro per kaart (ex. servicekosten). Je kunt vooraf via de website vriend worden en zo gebruik maken van korting voor dit en voor de komende evenementen.

Wij bestaan dankzij onze partners

Logo Kampanje
thumbnail_Logo_Triade_21
logo bibliotheek
druktemaker
logo rik
Willemsoord_2018
thumbnail_zevenskoop-logo-zwart