Heb je nog geen plannen voor Hemelvaartsdag? Noteer dan donderdag 18 mei in je agenda, want dan organiseren de Vrienden van Den Helder het ‘Lieve Hemel Festival’ bij Fort Westoever. Het festival is gratis te bezoeken tussen 12.00 en 18.00 uur.

‘Lieve Hemel’ is voor jong en oud, dus ook leuk om samen met je (klein)kinderen te bezoeken. Er is muziek van Yori, Gerson Main, Nol Havens & Anouk Dorfmann. Zij spelen ieder 3 sets van 30 minuten. Daarnaast verzorgen onze huisdj’s Stephan Wegman & Peter de Jong de muziek bij de bar.

Activiteiten voor de kinderen

Uiteraard is er voor ieder wat wils en ook voor de kinderen. Zo is ook dit jaar Hilaria weer van de partij met een gloednieuwe voorstelling: Fata Morgana. Magie de Paris een magische act vol Franse Magie, mendelisme en illusionisme. Daarnaast kunnen de kinderen bij Geertje Tjalma gratis wolkenmannetjes maken.

(Straat) Theater

Dit jaar kun je genieten van Bimbobox, Bakkie Bike Cinema (een van de kleinste bioscopen van ons land), Jean-Jacques Cousteau en Pegel en Kegel van Theater van de Droom. Zij spelen in het fort 4 voorstellingen, laat je betoveren!

De hapjes en de drankjes worden verzorgd door Dave Kleine en zijn team van het Helderse Jongens Biercafe.

Kom je ook? 

Omdat er bij Fort Westoever beperkte parkeerruimte is, adviseren we je om op de fiets te komen.

Wij bestaan dankzij onze partners

Logo Kampanje
thumbnail_Logo_Triade_21
logo bibliotheek
druktemaker
logo rik
Willemsoord_2018
thumbnail_zevenskoop-logo-zwart