Zondagmiddag 12 maart organiseren wij Rondje Kleinkunst, ons eerste evenement van dit jaar! Rondje Kleinkunst is een carrousel van vier verschillende theatervoorstellingen van ieder 30 minuten. De voorstellingen vinden plaats op verschillende locaties en deze zijn op loopafstand van elkaar verwijderd.

Beth en Flo
In 2020 kwam het duo, dat erom bekend staat de grenzen van het klassieke concert te verleggen, tot de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury omschreef Elsbet Remijn en Claudette Verhulst als ‘een veelbelovend cabaret duo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scenes’.

Boban Benjamin Braspenning
Boban Benjaming Braspenning is winnaar van de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaretfestival 2021. Naast veelzijdig cabaretier is hij afgestudeerd econoom en ethicus en schrijver en illustrator van een kleurrijk kinderboek over banken: Het Bankenwezen. Met zijn intelligente liedjes houdt hij het publiek een scherpe spiegel voor.

Jeannine La Rose
Jeannine La Rose heeft al meer dan 18 jaar ervaring in de muziek en zangpedagogiek en is bekend van grote musicals als o.a Hair, Jesus Christ Superstar en Color Purple. In deze laatste werd Jeannine onderscheiden met een Musical Award (2019). Sinds 2020 is Jeannine te zien in de musical Tina Turner.

Blauwe Vinkjes
In 2021 wonnen de Blauwe Vinkjes de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en waren ze finalist van Cameretten. Manon Blauw en Kevin van den Berg spelen, zingen en kruipen in de rol van herkenbare karakters en typetjes.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via onze website. Kaarten voor vrienden kosten 15 euro per stuk (ex. servicekosten) en voor diegene die nog geen vriend zijn, is het 22,50 euro per kaart (ex. servicekosten). Je kunt vooraf via de website vriend worden en zo gebruik maken van korting voor dit en voor de komende evenementen.

Wij bestaan dankzij onze partners

Logo Kampanje
thumbnail_Logo_Triade_21
logo bibliotheek
druktemaker
logo rik
Willemsoord_2018
thumbnail_zevenskoop-logo-zwart