Zondagmiddag 13 november is het tijd voor Rondo Musica! Tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen en op vier verschillende locaties genieten van een optreden van een half uur.

Voor deze Rondo Musica zijn vier geweldige acts geboekt: Meis, Sandro Assorgia, Joshua Aaron en Leoni Jansen. Als bezoekers loop je een ‘rondje’ en geniet je op iedere locatie van een ander optreden.

MEIS
Meis (Aysha de Groot) maakt kleine liedjes over grote onderwerpen als eenzaamheid, knokken tegen pech en het uiterst gefrustreerd blijven hangen in ontkenningsfases. Ze is rauw, soms donker, maar dromerig.

De Groot kreeg van kleins af aan al muziek met de paplepel ingegoten. Met vader Marcel en grootvader Boudewijn kon het niet anders dat er een derde generatie bij zou gaan dragen aan het Nederlandse muzieklandschap. En inderdaad, appels vallen niet ver van de boom: In 2017 zag Meis voor het eerst het daglicht. In het daaropvolgende jaar won ze de finale van het Amsterdamse Mooie Noten en deed ze als OOR-talent mee aan de Popronde. 2019 startte met een support tour voor de Vlaamse band ‘Bazart’. Hier leerde ze Eefje de Visser kennen, en sindsdien is ze deel van Eefjes’ nieuwe live band.

SANDRO ASSORGIA
Sandro Assorgia struint het Nederlandstalig gebied af op zoek naar mooie zinnen. Het gevonden waar wordt zonder opsmuk gezongen in bewerkingen, vertalingen en eigen liedjes. Met slechts een gitaar, probeert hij zijn vege lijf op het podium te redden. Breekbaar, met kans op “in duigen te vallen”.

WAS IK MAAR EEN KAT – JOSHUA AARON
Joshua is een muzikaal genie, wereldreiziger en gek op katten. Met imposante foto’s weet hij een indringende documentaire te maken, door die beelden te voorzien van zijn filmmuziek. Met veelal instrumentale composities, filmisch, verhalend en visueel ondersteund, neemt Joshua je mee in zijn belevingswereld.

Geïnspireerd op verhalen uit de bestseller “Reisverslag van de Kat” geeft hij een kijkje in zijn geniale brein en gebruikt al zijn talenten om het verhaal te vertellen. Katten zijn eigengereid, doen waar ze zin in hebben en schudden van zich af wat ze niet bij zich willen dragen. Met thema’s als loyaliteit en loslaten toont Joshua een weerspiegeling van de kat en de mens.

Was ik maar een Kat is een theatrale filmische live documentaire, bestaande uit een aaneenschakeling van schoonheid in klank en beeld en vertelt wereldse verhalen, zonder daarbij woorden te hoeven gebruiken.

Leoni Jansen
In een wereld die in brand staat, tussen alle rumoer, gaat Leoni Jansen op pad met haar gitaar om te zingen én te vertellen. Ze leest haar columns voor die ze in de loop van de tijd heeft geschreven over haar boerderij over haar liefde voor de natuur en over onverwachte ontmoetingen. Met twee gitaren en een hoop muzikale ervaring.

Voor inspiratie en schoonheid moet je hier zijn; in de intieme zaal staat de wereld even stil en kun je schuilen bij verhalen en klassiekers als Kind van de Maan, Klaverveld en Blowin’ in the Wind. Dichtbij Leoni.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via onze website. Kaarten voor vrienden kosten 15 euro per stuk (ex. servicekosten) en voor diegene die nog geen vriend zijn, is het 22,50 euro per kaart (ex. servicekosten). Je kunt vooraf via de website vriend worden en zo gebruik maken van korting voor dit en voor de komende evenementen.

 

Wij bestaan dankzij onze partners

Logo Kampanje
thumbnail_Logo_Triade_21
logo bibliotheek
druktemaker
logo rik
Willemsoord_2018
thumbnail_zevenskoop-logo-zwart