Heb je nog geen plannen voor Hemelvaartsdag? Noteer dan donderdag 26 mei in je agenda, want die dag organiseren de Vrienden van Den Helder het ‘Lieve Hemel Festival’ bij Fort Westoever. Het festival is gratis te bezoeken tussen 12.00 en 18.00 uur.

‘Lieve Hemel’ is voor jong en oud, dus ook leuk om samen met je (klein)kinderen te bezoeken. Op het podium is muziek te horen van achtereenvolgens Charl Delemarre, Mèraque, Lady Shaynah en de Nederlandse zanger Sjors van der Panne.

Kinderen kunnen deze middag toveren met hun handen in het Klei Atelier en genieten van theatergroep Hilaria en Lejo. Voor volwassenen is er een verrassend theaterprogramma met All Aboard, Omberto, De Muzikale Smid, Mirlen’s Mad Ride en De Dubbelgangers. Het Reddingmuseum verzorgt korte rondvaarten rond het festivalterrein.

De kinderactiviteiten zijn gratis en ook van alle muziekoptredens kun je genieten zonder te betalen. Alleen voor de theateracts wordt €2,50 per persoon gevraagd. Tickets worden 26 mei op het festivalterrein verkocht. Omdat er bij Fort Westoever beperkte parkeerruimte is, adviseren we je om op de fiets te komen.

Kom je ook? We ontmoeten je graag bij de eerste editie van ons festival ‘Lieve Hemel’.

 

Wij bestaan dankzij onze partners

Logo Kampanje
thumbnail_Logo_Triade_21
logo bibliotheek
druktemaker
logo rik
Willemsoord_2018
thumbnail_zevenskoop-logo-zwart