Wat heerlijk dat de wereld weer ‘open’ is. Geen 1,5 meter, QR-codes en mondkapjes meer. We kunnen zonder extra maatregelen weer mooie culturele activiteiten voor jullie organiseren. En dat doen we graag! Op zondagmiddag 20 maart kan Den Helder genieten van Rondje Kleinkunst.

Een carrousel van vier verschillende theatervoorstellingen van ieder 30 minuten. De optredens vinden plaats in Cinema Zevenskoop, School 7, Theater de Kampanje en bij Rik Bodylanguage.

Rondje Kleinkunst biedt een afwisselend programma met cabaret, liedjes en verhalen!

De Nederlandse Myrthe van Velden en de Belgische Lander Severins van Grof Geschud leerden elkaar kennen in 2014 op de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch en zijn sindsdien onafscheidelijk. In juni 2018 zijn ze afgestudeerd met de hoogste onderscheiding. Vanaf toen is dit duo hun vleugels gaan uitspreiden en naar alle uithoeken van België en Nederland gevlogen om hun geschud ten toon te stellen.Teun van den Elzen is comedian, tekstschrijver en film(pjes)maker. Hij studeerde cum laude af als politicoloog. Anderhalf jaar na zijn eerste open mic won hij in 2019 de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, waarvoor hij door het land tourde. Komend seizoen is hij redactielid en schrijver van Dit Was Het Nieuws.

Musa brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. Naast zijn optredens als cabaretier, werkt Musa als acteur en als vlogger.

Cor Burger en Robbert Koekoek van  zijn twee totaal verschillende persoonlijkheden. Cor is een innemende verteller en zanger, die met zijn warme stem pareltjes van liedjes brengt. Robbert is klein van stuk, maar groot in zijn mimiek. Hij bespeelt de saxofoon en klarinet even makkelijk als de (contra)bas en de percussie

Wij bestaan dankzij onze partners

Logo Kampanje
thumbnail_Logo_Triade_21
logo bibliotheek
druktemaker
logo rik
Willemsoord_2018
thumbnail_zevenskoop-logo-zwart