Helaas!

Hebben jullie gisteravond ook naar de persconferentie gekeken? Waar we al bang voor waren is helaas uitgekomen: Ronda Musica kan op 1 november niet doorgaan. Dat is erg jammer, want de artiesten zijn geboekt en de locaties besproken. We hadden al een alternatief rondje bedacht na de vorige maatregelen, maar ook dat zit er dit jaar niet in. We vinden het ontzettend jammer, maar de gezondheid van ons allemaal staat voorop. Hopelijk krijgen we het virus snel onder controle, zodat we met elkaar van cultuur, muziek en kleinkunst kunnen genieten. Als we weer veilig een evenement kunnen organiseren, horen jullie het als eerste. Hou ook onze (nieuwe) website in de gaten!

Blijf gezond! 

Kim, Anita, Petra, Richard, Marloes en Peter

Wij bestaan dankzij onze partners

Logo Kampanje
thumbnail_Logo_Triade_21
logo bibliotheek
druktemaker
logo rik
Willemsoord_2018
thumbnail_zevenskoop-logo-zwart