Secret Rendezvous op Rondo Musica!

Secret Rendezvous bestaat uit het duo Sietske Morsch en Remi Lauw. Hun muziek heeft invloeden van Janet Jackson, The Weeknd, Prince en Frank Ocean, maar hun sound noemen ze zelf Indie R&B. 
In September 2017 kwam het tweede album For Real. uit, dat inmiddels meer dan 1 miljoen streams op spotify heeft. In 2018 werden de nummers “What About us” & “Better Than She Can” gefeatured op Love Island Australia en deden ze shows op o.a The Great Escape, Mundial en Delft Jazz. In September 2019 tekenden ze een deal met boogieangst en in januari 2020 kwam daarop de EP “Back in The Day” uit. Inmiddels is er al internationale AirPlay op diverse radiostations in Nederland, USA, UK en Australi

Wij bestaan dankzij onze partners

Logo Kampanje
thumbnail_Logo_Triade_21
logo bibliotheek
druktemaker
logo rik
Willemsoord_2018
thumbnail_zevenskoop-logo-zwart