Rondo digitalo

Rondo digitalo

Beste bezoeker van Rondo Digitalo,

Bedankt voor het boeken van deze digitale voorstelling. Een avondje uit in je eigen woonkamer waarin je getrakteerd wordt op mooie verhalen, muziek en cabaret en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes uit de Borrelbag van de Helderse Jongens!

Inloggen
Om in te loggen klik je op de button ‘Inloggen Rondo Digitalo’. We raden je aan op de dag zelf te controleren of het inloggen lukt. Als je inlogt zie je de volgende button: Launch Meeting. Daarna verschijnt; please wait for the host to start this meeting (Rondo Digitalo’s Personal Meeting Room).

Op 13 maart start vanaf 19.45 de zoomverbinding (de zaal is dan open). Om 20.00 uur start de voorstelling. 

Tip: Kies bij het inloggen voor ‘Join audio by computer’. We vinden het leuk als je jouw camera aanzet.

Wij wensen je een fantastische avond en zien je graag digitaal in beeld op 13 maart aanstaande!

Vrienden van Den Helder

Inloggen Rondo Digitalo

Tips en Tricks Zoom

De Zoom app vind je hier: https://zoom.us/download

Lukt het inloggen niet
Lukt het inloggen niet, kijk dan eens op deze pagina:  https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362193.
Lukt het inloggen nog niet? Stuur een e-mail naar info@vriendenvanhelder.nl
 met een foto of print-screen van waar je vast loopt. Dan proberen we je te helpen met het inloggen. 

Goed om te weten/gebruikstips

Geluid
Kun je de artiesten niet horen? Naast de mute/unmute knop staat een pijltje, hiermee kan je naar audio settings gaan. Hier kun je eventueel een andere speaker selecteren of andere opties. Lees ook deze pdf met de uitleg hoe je in Zoom je geluid kunt aanzetten.

Camera
Om Rondo Digitalo collectief te ervaren, is het fijn als zoveel mogelijk toeschouwers zichtbaar zijn. Zet daarom graag je camera aan. Zo kunnen we de avond samen beleven. Wil je echt niet zichtbaar zijn, dan kun je linksonder op het videocameraatje klikken om je camera uit te zetten. In verband met de privacy van alle toeschouwers vragen we je om geen printscreens van de voorstelling op social media te delen.

View
Er zijn 2 verschillende ‘views’ mogelijk: speaker view en gallery view. Je wisselt tussen de verschillende views rechtsboven in je beeldscherm (op tablet en telefoon door te swipen).

speaker view is waarbij je de persoon die aan het woord is groot ziet en een paar anderen klein in beeld. Als je in de speakerview vervolgens op ‘Enter Full Screen’ klikt, zie je de artiest die aan het woord is groot in beeld en thumbnails van het publiek aan de zijkant. Om die thumbnails te verwijderen klik je het smalste blokje boven de thumbnails (kleine beelden). De thumbnail die je dan overhoudt, kun je nog helemaal naar onder slepen. Dan zie je alleen de voorstelling en geen andere toeschouwers.

Bij de gallery view zie je ook de andere toeschouwers. De persoon die aan het woord is heeft een geel kader om zijn videobeeldje.

Internet
Zorg voor een stabiele en zo snel mogelijke internetverbinding. Als je geluid of beeld hapert, kan het zijn dat je internetverbinding overbelast of traag is. Ook het gebruik van een virtuele achtergrond kan jouw internetverbinding trager maken.

Lengte
De voorstelling duurt ongeveer 60/75 minuten.